4 egyszerű dolog a szerencsés új évhez

2017 az újrakezdés és tisztánlátás éve lesz, legalábbis a numerológusok szerint. Azonban egy-két pofon egyszerű lépéssel Te magad is hozzájárulhatsz a szerencse bevonzásához, a boldogabb élethez. Richard Wiseman 4 tippje biztosan segíteni fog, hogy jól induljon és folytatódjon az új év 🙂

 

  1. Hallgassunk többször a megérzéseinkre!
  2. Legyünk nyitottak az Újra: találkozásokra, lehetőségekre, tapasztalásokra – és szakítsunk bátran a régi, évek óta megszokott dolgokkal, szokásokkal!
  3. Minden nap gondoljuk át, mi sikerült jól aznap: hasznos lehet a hála-lista írás!
  4. A fontos események találkozók vizualizáljuk, hogy az jól fog sikerülni, szerencsés esemény lesz a számunkra – így önbeteljesítő jóslatként sok újat tapasztalhatunk meg!

Képtalálat a következőre: „success harmony”

 

Ha semmi mást nem is, ezt a 4 módszert iktassuk be a mindennapjainkba és biztosan sok jót vonzunk be! 🙂

Tetszett a cikk? Ajánld barátaidnak is!

A honlapomon további infókat, ingyenes anyagokat, hírlevél-feliratkozási lehetőséget és segítséget találsz az alakformálásodhoz- várlak szeretettel :)

Blanka

AKTUÁLIS AJÁNLAT: 1 BYAS shake vásárlása esetén 2 INGYENES rádiófrekvenciás fogyasztó-feszesítő testkezelés jár ajándékba! Az ajánlat 2017. január 31-ig érvényes. Az ajándék kezeléseket a Nyugati téren, a BSC szalonban vehetitek igénybe, értéke: 2 x 12.900 Ft. Részletekért írj emailt vagy kattints ide!

jan-akcio

insta3

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!