Holisztikus fitnesz

Ezért nem használnak a fogyasztó krémek!

Nemrég egy előadáson egy kozmetikus (Nele Vandevelde) beszélt a krémekről, és annyira megfogott, amit mondott, hogy muszáj leírnom:

“A bőrünk legfontosabb feladata, hogy védjen. Védje a szervezetet, mindent, ami bennünk van. Épp ezért NEM ENGED BE bármit, ami csak érintkezik vele, ellenáll.”

Na, ennyire egyszerű. Ezért felesleges kenceficéznünk magunkat edzés előtt és után is – mert a bőr legeslegfelső rétegében megáll a folyamat. A fahéj vagy paprika tartalmú krémek egyébként valóban okoznak némi vérbőséget, ami elősegíti a zsírégetés gyorsabb beindulását, de elenyésző ennek a tényleges hozadéka.

11058419_449252995224232_8147439725697929572_n

 

A szakember szerint az egyetlen mód, hogy valóban a kívánt rétegbe juttassuk el a hatóanyagokat az a megfelelő orvosi / elektro-kozmetikai technológia. Ilyen technológia pl. az iontoforézis, rádiófrekvencia, ultrahang.

Ő ugyan elsősorban mindig az arcápolásra hivatkozott a példákban, de ebben speciel nekem is van tapasztalatom, mert a krémek közül soha egy sem vált be, de a rádiófrekvenciás zsírbontás azonban (nálam és a vendégeimnél is) igen. Edzőként az elején nagyon szkeptikusan álltam hozzá, mert én is mint minden más edző, azt hirdettem, hogy nincs helyi fogyás. De a mérések szerint 1-2 kezelés már centiben mérhető eredményt hozott, és látványosan feszesedett e bőr minden esetben. Azóta örülök, hogy plusz megoldást nyújthatok a klienseimnek!

Egyébként Nelle, a kozmetikus, akiről írtam, így fejezte be az előadását: “Valahol jó hallani, hogy a reklámok többsége átverés. Tudjátok miért? Mert ha valóban ilyen könnyen, ilyen mélyre jutnának a hatóanyagok, az azt jelenté, hogy ez fordítva is így van: a bőrünk bármit átereszt, például mindent amit bennünk van – és így egyszerűen szétfolynánk.” 😀

Hát nekem ez nagyon tetszett….

Pontosan emiatt 2017 januárjában egy különleges akcióval jövök Nektek, aminek lényege, hogy az általam ajánlott isteni, krémes, vaníliás fehérje turmixhoz AJÁNDÉK testkezelést adok. Azért azt ennek ellenére se felejtsük el, hogy a mozgást egyszerűen nem tudjuk kispórolni az életünkből, ha a cél az alakformálás!

Szép napot és jó edzést Nektek!

 

 

Tetszett a cikk? Ajánld a barátaidnak is! :)

Szép napot Neked: Blanka

A 2017-es nyaralásodra végre a fittebb, karcsúbb, magabiztosabb Önmagadat vinnéd? Válaszd ki Te, hogyan segíthetek Neked ebben! 

Már edzettél velem vagy rendeltél tőlem? Akkor várlak szeretettel a V.I.P infókkal, tervekkel, tippekkel teli zárt csoporunkba! >> tovább a zárt VIP csoportunkhoz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!