Holisztikus fitnesz

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (3. hét)

Anikó alakulását és beszámolóit heti rendszerességgel követhetitek nyomon a blogban 🙂 Íme az e heti bejegyzése:) “A 3. hét avagy: Fitten, pozitívan egy kis fogyókúrás hittan Ezt a bejegyzést, fekve, nagy költőnk által megihletve ágyban, párnák”közt írom. Természetesen nem renyheségből hanem a PIHENÉS panelt erősítve, ami nélkül nincs fogyás, kiegyensúlyozott élet, sem písz sem láv…. Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (2. hét)

Anikó, a 3 gyerekes, 41 éves anyuka a 2. hetét zárta a Nagy Megújuló Programjának. Immár vannak változások kilóban és centiben is! 🙂 Humoros és elgondolkodtató írásait még 4 hétig olvashatjátok a blogban (az első, bemutatkozó rész itt található). Íme, a 2. heti beszámoló: Eredmények: Súly: 92 kg (eddig: -2 kg) Testzsír: 50,4% ( -2%)… Tovább »

Anyuka vagy…. és rendben vagy!

Nemrég volt egy különösen nagy port kavaró cikk egy népszerű életmód-oldalon, mely azt sugallta, hogy a túlsúlyos anyukák igénytelenek, visszataszítóak és ne is csodálkozzanak, ha nyáron a strandon a férjük feszes hasú nőket stíröl… Persze nem erre a cikkre akarok reflektálni, viszont egy LÉTEZŐ problémára enged következtetni: Az anyukák rosszul érzik magukat a bőrükben. Úgy érzik,… Tovább »

A “konyhamalac-anya” effektus

Ádám fiam egy kegyes mozdulattal elvette a babapiskótát, beleharapott, majd eldobta. Én pedig automatikusan utánanyúltam, és eltüntettem – a saját számban. Akkor hasított belém az érzés. Ez így megy majd egy éve, és még csak észre sem vettem?! Hány babapiskótát ehettem meg csak azért, mert az én szám közelebb van, mint az asztal vagy konyhapult,… Tovább »

5 tipp: így diétázz gyerek mellett!

Bevallom, a legnagyobb kihívás számomra: diéta a család mellett. Nem állítom, hogy ismerem a Nagy Titkot a témával kapcsolatban, de az biztos, hogy van néhány ötlet, ami eddig nálam bevált… Igenis lehet a kicsi(k) mellett fogyni, izmosodni! Várom persze a Ti tapasztalataitokat, véleményeteket! Nem vagy konyhamalacA legelső és legfontosabb teendő, hogy lépj ki a konyhamalac-szerepből,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!