A fogyás valójában szomorú dolog

A fogyás valójában nagyon szomorú dolog. Hiszen valami elmúlik, valamitől búcsúzunk. Nemcsak a kilóinktól. Sokaknak a fogyás csak elméleti dolog (és az is marad), ami a “majdani valamikori de szép alakról szól, de jó lesz…” De akinek volt már nagy fogyása, tudja, hogy a gyakorlati életben ez sok változással jár: elbúcsúzunk a kedvenc ruháinktól, többé… Tovább »

2 gyakori hiba: alulterhelés és túledzés

Lehet, hogy már te is megtapasztaltad az érzést: végeztél az edzéssel, mégsem vagy elégedett, nem fáradtál el, valami nem stimmel. Vagy épp az ellenkezőjét: lelkesen belevetetted magad az edzésekbe, azonban pár nap után (vagy az edzésen belül: 30 perc után) nem bírod, és abbahagyod. Ilyenkor általában az a probléma, hogy nem mérted fel reálisan, mekkora… Tovább »

Vaníliás-kakaós reggeli fehérjével

Ezzel a magas fehérje tartalmú, nagyon finom, krémes reggelivel elindíthatod a fogyásod 2017-ben! 🙂 Miért fogod te is nagyon szeretni? mert isteni finom, nasinak is beillik mert tele van fehérjével, ami a diéta alatt fontos mert eltelít és energizál, ebédig el vagy vele! mert ha este beviszel hozzá egy BYAS turmixot, már 1 hét után… Tovább »

Ezek nélkül NE kezdj neki az újévi fogadalmadnak!

Azt hiszed, ráérsz majd Szilveszter éjszaka megfogalmazni az újévi életmódváltó-fogadalmadat?! Nagyon tévedsz! Hogy biztosan eredményt érj el az alakformálásodban, alapos előkészületekre van szükség – de legalábbis fejben érdemes letisztázni, milyen változtatásokra lesz szükség a változáshoz. Mert (talán nem mondok újat) a lelkes fogadalom önmagában még kevés! Egyszer olvastam, hogy a statisztikák szerint az emberek többsége kb. január… Tovább »

A 2 ünnep között: a jó alak NEM most készül!

A fitnesz egyik alapszabálya az ünneplős-nagyokat-evős-felengedős december végi időszakra: “A jó forma nem karácsony és szilveszter között készül – hanem szilveszter és karácsony között!”   Vagyis: ha az év többi részében megtetted, amit tudtál az alakodért, akkor most nincs más dolgod, mint pihenni, és a legcsinosabb ruháidban feszíteni a családi és egyéb összejöveteleken és persze… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!