Étrend javaslatok napszak szerint

A diétázás alapból nem gy bonyolult dolog: egyél kevesebbet, és / vagy egyél minőségibb ételeket, és mindezt a nap folyamán egyenletesen elosztva. Néha mégis fejtörést okoz, hogy konkrétan mi lehet egy ideális vacsora vagy ebéd? Ezért ma hozok 2-2 konkrét példát Nektek minden étkezéshez, és hamarosan majd még többet osztok a zárt facebook-csoportunkban! 🙂 Lássuk:… Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (4. hét)

Anikó újabb bejegyzése következik, amiből kiderül, hogy lassan, de egyértelműen haladunk, fejlődünk és fogyunk. Mármint ő. És mindezt nagyon elszántan és humorral teszi. Az első bejegyzéséhez annyit fűznék hozzá, hogy hozzánk épp most lépett be – és igenis látszik!! 🙂 (A bejegyzés végén pedig a konkrét adatokat is olvashatjátok centiben, kilóban…)   “A visszajelzések alapján… Tovább »

Szénhidrát számolás – a fogyás alapja

Mint már többször leírtam, ha a fogyás a cél, a legcélravezetőbb módszer magát a szénhidrát mennyiséget számolni (grammban). Nem ritka, hogy ha orvost keresünk fel fogyási szándékkal,  sokszor csak némi általános tájékoztatót kapunk a mozgásról és homályosan a kalória számolásról (ne adj isten, meg is nevezik, hogy 1000 kalória felé ne menjünk, ami egy veszélyes… Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (1. hét: eredmények)

“Sziasztok 🙂 Amit az első szuper életmódváltós hetemből kiemelnék, az az edzőterem diszkrét bája. Kondi terembe járni szerintem inspiráló és vagány. Eleve olyan emberek vannak ott, akik nem maradtak inkább otthon, és egyszer mindegyikük volt kezdő izmozó. Értem ez alatt azt, hogy bár sokan tűnnek a számomra roppant magabiztosnak, impozánsnak és felsőbbrendűnek ez utóbbi igazság… Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (bemutatkozó)

Ebben a rovatban mostantól 6 hétig a 3 gyerekes anyuka, Anikó életmódváltását olvashatjuk. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozóját! 🙂   Sziasztok, 2016 tavaszán egyszer már belevágtam az életmód váltásba. Akkor töltötte be a harmadik, legkisebb lányom az egy esztendős korát. Az utóbbi 7 évet nagyjából azzal töltöttem, hogy várandóskodtam, dolgoztam, gyerekeztem, szültem, híztam, híztam meg híztam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!