Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (bemutatkozó)

Ebben a rovatban mostantól 6 hétig a 3 gyerekes anyuka, Anikó életmódváltását olvashatjuk. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozóját! 🙂   Sziasztok, 2016 tavaszán egyszer már belevágtam az életmód váltásba. Akkor töltötte be a harmadik, legkisebb lányom az egy esztendős korát. Az utóbbi 7 évet nagyjából azzal töltöttem, hogy várandóskodtam, dolgoztam, gyerekeztem, szültem, híztam, híztam meg híztam… Tovább »

Ha most belekezdesz a diétádba, ennyit fogyhatsz tavaszig!

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a “nyári forma télen készül” – és mivel immár csak 1 hónapunk van a télből, itt az ideje kapcsolni, ha valaki nyárra jó alakot szeretne! Persze tudjuk, hogy az életmódváltás nemcsak az alakformálás miatt fontos. Hanem hogy energikusabbak, ellenállóbbak legyünk, és az olyan apróságok, mint a vércukorszintünk, vérnyomásunk, csontjaink erőssége stb…. Tovább »

A hatékony edzés kulcsa: ingerek

A csecsemők és totyogósok olyan hangokra is reagálnak, ami a mi fülünknek már fel sem tűnik: a kutyaugatás a szomszédban, a motor zúgása, a repülő hangja. Az én kisfiam is nagyon hamar kiszúrta az “izgalmas” hangokat, egész pici korában: néha hirtelen elkomolyodott és felemelte a mutatóujjacskáját, ez azt jelentette, hogy valami érdekeset hall. Akkor jöttem rá, mennyi… Tovább »

6 motivációs trükk edzéshez

A motivációs videókkal és képekkel egy baj van: nem mindenkinek válik be. Vagy nem mindig. A motiváció nagyon sokat segít az edzésben, de csak akkor ha a NEKED megfelelő formáját választod! A legelterjedtebb ön-motivációs módszer, ha az elérendő “álom alak” képeit rakod ki a faladra – ez azonban csak egy a sok motivációs eszköz közül!… Tovább »

Egy módszer, amit vess be, ha nem vagy elég motivált!

Biztosan Te is észrevetted, hogy bárki bármit mondhat, csupán egyetlen hang van, ami folyamatosan tanácsokkal lát el, a nap 24 órájában hallod: a Te saját belső hangod. Sajnos ezt a tényt a legtöbben saját maguk ellen fordítják. Biztathat a család, hogy visszanyered az alakod szülés után, mondogathatja a párod, hogy gyönyörű vagy, üvölthet az edződ… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!