A hatékony edzés kulcsa: ingerek

A csecsemők és totyogósok olyan hangokra is reagálnak, ami a mi fülünknek már fel sem tűnik: a kutyaugatás a szomszédban, a motor zúgása, a repülő hangja. Az én kisfiam is nagyon hamar kiszúrta az “izgalmas” hangokat, egész pici korában: néha hirtelen elkomolyodott és felemelte a mutatóujjacskáját, ez azt jelentette, hogy valami érdekeset hall. Akkor jöttem rá, mennyi… Tovább »

6 motivációs trükk edzéshez

A motivációs videókkal és képekkel egy baj van: nem mindenkinek válik be. Vagy nem mindig. A motiváció nagyon sokat segít az edzésben, de csak akkor ha a NEKED megfelelő formáját választod! A legelterjedtebb ön-motivációs módszer, ha az elérendő “álom alak” képeit rakod ki a faladra – ez azonban csak egy a sok motivációs eszköz közül!… Tovább »

Egy módszer, amit vess be, ha nem vagy elég motivált!

Biztosan Te is észrevetted, hogy bárki bármit mondhat, csupán egyetlen hang van, ami folyamatosan tanácsokkal lát el, a nap 24 órájában hallod: a Te saját belső hangod. Sajnos ezt a tényt a legtöbben saját maguk ellen fordítják. Biztathat a család, hogy visszanyered az alakod szülés után, mondogathatja a párod, hogy gyönyörű vagy, üvölthet az edződ… Tovább »

A mell edzése

A fitneszteremben a „mell” szón a mellizomzat edzését, fejlesztését értjük, nem pedig a női mell formálását. Természetesen a kettő nem létezik egymás nélkül, ezért is ajánlom ezt a bejegyzést nagyon azoknak a hölgyeknek (valószínűleg az összes hölgynek :)), akiket érdekel a téma – különösen pedig az anyukáknak, akik esetleg csak a szoptatás után találkoztak a mellükkel… Tovább »

“Nem akarok a konditeremben órákat tölteni!”

A “Nem akarok a konditeremben órákat tölteni!” című mondat egy izgalmas jelenség, mert egyrészről nagyon is érthető, másrészről pedig a legbutább kifogás az összes közül. Én magam egyrészről tökéletesen értem, hogy aki ezt mondja mire gondol: ha a mozgás, vagy globálisan a fitt életmód, mindennek az alfája és omegája, az uncsi, felszínes, sekélyes. Igaz. Ugyanakkor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!