Holisztikus fitnesz

Rögzült szokások: életünk 40%-át irányítják!

Íme egy ijesztő adat: kutatások szerint a napi tevékenységeink legalább 40%-át a szokásaink teszik ki. A rögzült, évek óta újra és újra végrehajtott szokások… Ez azt jelenti, hogy a  napi tevékenykedésünk majdnem felénél szinte egyáltalán nem használjuk az agyunkat! Nem döntünk! Hanem automatikusan cselekszünk, mindenféle felülbírálat nélkül. Ez alapból sem túl helyes, ha azt szeretnénk… Tovább »

A Rákellenes Liga reklámjának margójára

Az elején leszögezném, hogy eszembe sincs azt állítani a Rákellenes Liga nagy port kavaró reklámja oké. Vagy hogy nem értem a felháborodást, és fájdalmat, amit kiváltott – hisz engem is megdöbbentett a film. Ugyanakkor el kell mondjam, hogy valahol, legbelül én értem, érzem, hogy mi lenne/lett volna az üzenete a dolognak eredetileg, és úgy gondolom, mégiscsak érdemes… Tovább »

Az életmódváltás NEM étrend váltás – hanem szemléletváltás

Tudtátok, hogy a szokás-kutatók szerint január 21-e körül a legtöbben végleg feladják az újévi fogadalmukat? Bár a környezetemben (és magamban) körülnézve, aki 21-éig kibírta, az már szuper eredményt ért el… Aki komolyan gondolta és komolyan tett az újévi fogadalma beváltásáért, annak már szemmel láthatóak az eredményei: ha fogyni akart, már fogyott valamennyit; ha le akarta tenni… Tovább »

Méregtelenítés – az új év első teendője!

Régóta tartó, látszólag ok nélküli gomba- vagy bőrproblémák, rendszertelen széklet, fejfájás, epebetegség, hüvelygyulladás, kellemetlen szájszag. A belekben lerakódott méreganyagok (tartósítószerek, mesterséges ételadalékok, gyógyszerek), illetve a megemészthetetlen tápanyagok megakadályozzák a tápanyagok felszívódását, melyek a belekben maradnak, és rothadásnak indulva méreganyagokat termelnek. A böjtölés lényege, hogy kitakarítsuk kicsit a szervezetet. Hetente egyszer rendszeresen iktass be egy böjtnapot,… Tovább »

7 dolog – így spórolhatsz tízezreket a fitt életmóddal!

A mozgás elleni leggyakoribb kifogás az idő hiány mellett a pénz hiánya. A Te fejedben is megfordult már jó párszor, hogy az egészséged vagy alakod érdekében be lehetne iktatni 1-2 fitnesz szabályt, de a kókuszzsír árát látva lemondtál az életmódváltásról? Vagy a fitneszről mindig az ugrik be, hogy a gazdag, unatkozó nők edzenek a saját konditermükben?… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!