Holisztikus fitnesz

Anyuka vagy…. és rendben vagy!

Nemrég volt egy különösen nagy port kavaró cikk egy népszerű életmód-oldalon, mely azt sugallta, hogy a túlsúlyos anyukák igénytelenek, visszataszítóak és ne is csodálkozzanak, ha nyáron a strandon a férjük feszes hasú nőket stíröl… Persze nem erre a cikkre akarok reflektálni, viszont egy LÉTEZŐ problémára enged következtetni: Az anyukák rosszul érzik magukat a bőrükben. Úgy érzik,… Tovább »

Vaníliás-kakaós reggeli fehérjével

Ezzel a magas fehérje tartalmú, nagyon finom, krémes reggelivel elindíthatod a fogyásod 2017-ben! 🙂 Miért fogod te is nagyon szeretni? mert isteni finom, nasinak is beillik mert tele van fehérjével, ami a diéta alatt fontos mert eltelít és energizál, ebédig el vagy vele! mert ha este beviszel hozzá egy BYAS turmixot, már 1 hét után… Tovább »

A régmúlt ideáljai: szerinted szexi?

  Divat hangsúlyozni, hogy manapság mekkora probléma a túlsúly és a mozgáshiány, és hogy annakidejénbezzeg milyen fantasztikus formában voltak a hölgyek. Nos, én azt javaslom, hogy ne stresszeljük magunkat azzal, hogy a nagymamáink fiatalkori alakja után: az lehet, hogy nem volt ekkora probléma a túlevés, az ülés és a súlyfelesleg, de ne feledjük, hogy a vékonyság egyáltalán… Tovább »

Hozott hízékonyság?! Van ilyen!

Kevesen tudnak róla, hogy a raktározási képességünk, vagyis hízékonyságunk bizonyos szempontból „előre kódolt”. Most nem arról az izgalmas témáról van szó, hogy létezik-e elhízásért felelős gén, mert ez ügyben még a genetikusok is vitatkoznak (erről egyébként itt írtam bővebben), hanem hogy életünk során kialakulhat-e a hízásra való hajlam? A válasz: igen. Méghozzá kisgyermek korban (4… Tovább »

Új őrület: a “gömbölydeden fit”!

Téged is ejtett már zavarba az a kettőség, hogy a  női test legyen erős, feszes, karcsú – ugyanakkor legyen kerekded, nőies, puha?! Nos, mostantól a nőies és a fit többé nem zárja ki egymást! Aki otthonosan mozog a képmegosztó közösségi oldalakon, az egyre többször találkozhat manapság a “curvy & fit” hashtaggel, ami annyit tesz, hogy “gömbölydeden… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!