Holisztikus fitnesz

Gyere ki az alakformálási tippek labirintusából!

Nem minden fitness tipp kamu, de teljesen felesleges végigpróbálni az összeset. A sok-sok-sok alakformálási tipp útvesztőjében – diéták, edzésprogramok, tuti tippek, DVD-k, könyvek, kezelések, stb….- sokan elvesznek. Ezek egyrésze teljesen megalapozatlan szakmailag, másrésze kizárólag üzleti természetű, bizonyos tippek meg jók ugyan, de teljesen elviszik a fókuszt a lényegről.  Most ebben az útvesztőben adnék egy kis… Tovább »

“Csak hasból egy kicsit…” – Az almatípus edzése

Az almatípusú fiúk és lányok leggyakrabban elkövetett hibája, hogy sok-sok hasizom gyakorlattal próbálják leadni a derék táji felesleget. Nos, ez az, amitől NEM lesz laposabb a hasunk. Lássuk hát mire kell figyelned az alakformálásodban, ha Te is almatípus vagy, vagyis derék, has, mell környékére raktározol. Ezekkel a tippekkel egy arányos, esztétikus testet tudsz magadnak formálni,… Tovább »

A Jó Fogyás vs. Rossz Fogyás

Vannak sikeres és sikertelen fogyások. Direkt írok fogyást, mert az alakformálásnak a nevében is benne van: formálódik az alak. Ez sajnos azonban nem minden fogyásra igaz! Csak a “jó fogyásra”. A “rossz fogyás” ellenben sokszor az alak és egészség romlásával jár.  De várj, hadd fejtsem ki. Először is szögezzük le: A kiló NEM számít.A BMI… Tovább »

Fogyj gyorsabban – mikroalgákkal!

Múltkor arról írtam, hogy a testünk akkor működik jól, ha kiküszöböljük a hiányállapotot, melyet a rossz étkezéssel és koplalásos fogyózásokkal magunk idézünk elő… Erre szuper megoldás nyújthatnak a mikroalgák, amely gyakorlatilag minden olyan vitamint, ásványianyagot stb. tartalmaznak, melyre a szervezetnek szüksége van. Ezért is nyilvánította a WHO őket superfood-nak, vagyis szupertápláléknak. Szóval a betegség megelőzés,… Tovább »

A halott orvosok nem hazudnak

Egy korábbi cikkemben azt állítottam, hogy Az egészség ellenszere c. film története igenis létezik: itt éljük, nap mint nap, ahogy a drága életerőnk elfolyik, kialakul a tápanyag-hiány, amely minden betegség forrása. Nem hazudtam és nem képzelődtem! Íme, egy hiteles és ismert ORVOS, aki pontosan ugyanezt állítja. Dr. Joe Wallach moszkvában tartott A halott orvosok nem hazudnak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!