Holisztikus fitnesz

Munkahely & fittség: 3 dolog, amit sosem hagynék otthon

Sokan fordulnak hozzánk edzéstervért vagy étrendért, akiktől aztán meghallgatjuk, hogy számukra szinte lehetetlen az alapvető szabályokat is betartani (Pl. napi 3-5 étkezés, heti 3x mozgás) a MUNKAHELYÜK miatt. Én ebben nem vagyok a leghitelesebb tanácsadó, mert sosem volt 8 órás “klasszikus” munkám, ami néha előny, néha hátrány – de tény: fogalmam sincs, milyen mikor nem… Tovább »

Ez az 5 kő segíti a fogyásodat!

Segítsd elő a fogyásod kövekkel! Íme, az 5 leghatékonyabb kő, melyet bevethetsz az alakformálásodban:   5. Achát LÉLEK: Segítségével megálljt parancsolhatunk a negatív érzelmeknek, gyógyítja a lelki sebeket, és segíti az önelfogadást, valamint a probléma-megoldó képességünketTEST: A fogyókúra alatt tökéletes segítség, hiszen a fogyáshoz szükséges belső.  folyamatokat segít rendbe tenni és turbózni: gyorsítja a zsírok mint… Tovább »

Melyik fehérje turmixot válasszam?! – A nagy protein-áttekintő

Azt már többször tárgyaltuk itt a bogban, hogy a fehérjére szükség van, akár fogyni, akár izmosodni szeretnénk. De nemcsak esztétikai szempontból, hanem elsősorban az egészségünk, erőnlétünk szempontjából fontos a fehérje bevitel – ahogy erről már Hippokratész és az ősmagyarok is tudtak. A megnövelt fehérje bevitel segíti a gyógyulási folyamatokat, erősíti az immunrendszert, gyorsítja az anyagcserét is…… Tovább »

Stagnálás a fogyás során – hogyan kezeljük?!

Akár fogyási szándékkal, akár épp ellenkezőleg: tömegnövelési céllal, akár csak a fittségi állapotod növelésének érdekében vágtál bele az életmódváltásba, vagy a hajlékonyságod fejlesztenéd, vagy az állóképességed javítanád… mindegy, mindenképp tapasztalhattad, hogy ez a folyamat néha bizony meg-megáll, vagy legalábbis lassul.A legfontosabb ezzel kapcsolatban megérteni, hogy a fejlődés sosem egy nyílegyenesen felfelé ívelő vonal – ívelhet felfelé,… Tovább »

A lelki éhség 8 típusa állhat a túlsúly hátterében (KÖNYVAJÁNLÓ)

Lukács Liza Az éhes lélek gyógyítása című könyvét legszívesebben minden kliensemnek kötelezővé tenném, nem véletlenül írtam itt a blogban is róla már korábban. Ugyan a könyv javarészt a túlevésről és a túlsúly problémájáról szól (és én is most e szemszögből írom majd az ajánlót), de tudni kell, hogy nem csak erről az evés zavarról van benne… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!