Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (3. hét)

Anikó alakulását és beszámolóit heti rendszerességgel követhetitek nyomon a blogban 🙂 Íme az e heti bejegyzése:) “A 3. hét avagy: Fitten, pozitívan egy kis fogyókúrás hittan Ezt a bejegyzést, fekve, nagy költőnk által megihletve ágyban, párnák”közt írom. Természetesen nem renyheségből hanem a PIHENÉS panelt erősítve, ami nélkül nincs fogyás, kiegyensúlyozott élet, sem písz sem láv…. Tovább »

Minimális testzsír vs. ideális testzsír

Biztosan hallottatok már róla, hogy a kilók leadása helyett érdemes a testzsír csökkentésére koncentrálni (persze az izomzat megtartása / növelése mellett.) Szóval a fitt életmód arról szólna, hogy mostantól egész életünkben csökkentsük a testzsírt, ameddig csak bírjuk? Szó sincs róla. A legfontosabb azt tisztázni, hogy: 1. Az ideális testzsír-százalék NEM egyenlő a minimális testzsír-százalékkal   Az… Tovább »

Ne a kalóriákat számold, hanem ezt!

Értelemszerűen, ha meg akarod fogni a kalória beviteled (márpedig a fogyáshoz erre van szükség), akkor számolni kell a bevitt tápanyagok mennyiségét. Legalábbis eleinte, amíg a tested rá nem áll az optimális mennyiségre, és meg nem szokod az új adagokat. De vajon MIT számoljunk?! A kalória számolás egy jó módszer, szerintem azonban még jobb (és a… Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (2. hét)

Anikó, a 3 gyerekes, 41 éves anyuka a 2. hetét zárta a Nagy Megújuló Programjának. Immár vannak változások kilóban és centiben is! 🙂 Humoros és elgondolkodtató írásait még 4 hétig olvashatjátok a blogban (az első, bemutatkozó rész itt található). Íme, a 2. heti beszámoló: Eredmények: Súly: 92 kg (eddig: -2 kg) Testzsír: 50,4% ( -2%)… Tovább »

Nagy Megújulás 2017 – Anikó naplója (1. hét: eredmények)

“Sziasztok 🙂 Amit az első szuper életmódváltós hetemből kiemelnék, az az edzőterem diszkrét bája. Kondi terembe járni szerintem inspiráló és vagány. Eleve olyan emberek vannak ott, akik nem maradtak inkább otthon, és egyszer mindegyikük volt kezdő izmozó. Értem ez alatt azt, hogy bár sokan tűnnek a számomra roppant magabiztosnak, impozánsnak és felsőbbrendűnek ez utóbbi igazság… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!