Holisztikus fitnesz

Edzés korosztályok szerint – nem mindegy hány éves vagy!

Minden egyes korosztály (gondolhatunk itt fiúkra és lányokra is) más edzésprogrammal jár jobban. Sőt, bizonyos korban bizonyos edzésformk tiltottak is. Mindig elképedek, hogy a terembe érkező anyuka/apuka az unatkozó kisgyereknek ad egy kis súlyzót, vagy megengedi hogy próbálja ki a nagy súlyos gépeket… Ez ugyanis kifejezetten káros lehet a fiatal szervezetnek. Na de nézzük a… Tovább »

Kövér gyerek a családban – be ne szóljál!

Olvasom  egy másik blogban, a Pletykafészekben a sztorit, hogy egy észak-karolinai kisvárosban a beöltözött Mikulás beszólt a 9 éves, kövér kisfiúnak, hogy kevesebb sült krumplit és hamburgert kéne “zabálnia” – a reakció erre a mélységes felháborodás volt, és a bér-Mikulás  kirúgása, valamint nyilvános bocsánatkérés. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ha az én gyermekemet érné hasonló… Tovább »

Alakformálás a gyerekkorban

Azt tudjuk, hogy amint édesanyává válunk, szinte „megduplázódik” az életünk: kétszer annyi időre és energiára van szükségünk, több a gond és több az öröm is. : ) Nem véletlen tehát, hogy az édesanyák az alakformálás témakörében is plusz feladatokat kapnak: ha egy anyukában megfogan a gondolat, hogy túl duci a gyereke, éppúgy (vagy még inkább)… Tovább »

5 tipp: így diétázz gyerek mellett!

Bevallom, a legnagyobb kihívás számomra: diéta a család mellett. Nem állítom, hogy ismerem a Nagy Titkot a témával kapcsolatban, de az biztos, hogy van néhány ötlet, ami eddig nálam bevált… Igenis lehet a kicsi(k) mellett fogyni, izmosodni! Várom persze a Ti tapasztalataitokat, véleményeteket! Nem vagy konyhamalacA legelső és legfontosabb teendő, hogy lépj ki a konyhamalac-szerepből,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!