Holisztikus fitnesz

Homokóra alak: mell, derék, csípő formálása

Hadd szögezzem le gyorsan, hogy az alakunk-alkatunk nagy része hozott: a csontozatunk, az arányaink, az izmok formája, a zsírraktározás elsődleges helye(i) genetikailag hozottak, ezért mindenkit óva intenék attól, hogy az önmagát-totálisa-megváltoztatni-kívánó nők táborát erősítse. Azonban tény, hogy a nők és férfiak nagy része vonzónak találja a homokóra alakot.   Miért a homokóra a legnépszerűbb?! Természetesen nincs… Tovább »

Anyuka vagy…. és rendben vagy!

Nemrég volt egy különösen nagy port kavaró cikk egy népszerű életmód-oldalon, mely azt sugallta, hogy a túlsúlyos anyukák igénytelenek, visszataszítóak és ne is csodálkozzanak, ha nyáron a strandon a férjük feszes hasú nőket stíröl… Persze nem erre a cikkre akarok reflektálni, viszont egy LÉTEZŐ problémára enged következtetni: Az anyukák rosszul érzik magukat a bőrükben. Úgy érzik,… Tovább »

Az áthúzás gyakorlata (pull over)

Az elmúlt bejegyzésekben a női mell formálhatóságáról írtam: lehetséges-e a fitneszben formálni a mellett? A válasz nem, és itt ki is fejtem, miért. Arról is írtam, hogy ettől függetlenül fontos edzeni a mell izmokat, és itt megtalálod a legalapvetőbb gyakorlatokat.  Azonban van egy gyakorlat, amelyet misztikus hangulat leng körbe: állítólag az áthúzás gyakorlata megemeli a… Tovább »

A mell edzése

A fitneszteremben a „mell” szón a mellizomzat edzését, fejlesztését értjük, nem pedig a női mell formálását. Természetesen a kettő nem létezik egymás nélkül, ezért is ajánlom ezt a bejegyzést nagyon azoknak a hölgyeknek (valószínűleg az összes hölgynek :)), akiket érdekel a téma – különösen pedig az anyukáknak, akik esetleg csak a szoptatás után találkoztak a mellükkel… Tovább »

Női mell formálása a fitneszben – lehetséges?!

A mai bejegyzésben szeretnék megválaszolni két kérdést, amivel rendszeresen találkozni az edzőteremben is, és a blogon keresztül is rengetegen kérdeztek rá, hiszen főleg az anyukákat érinti érzékenyen ez a két téma: 1. Formálható-e a mell?2. Eltűnnek-e a striák? A rossz hír az, hogy a fitneszben sem ad megoldást mindenre, és a fent látható két témában… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!