Holisztikus fitnesz

Változni – csak csapatban!

Most nem a csapatsportokról és labdajátékokról lesz szó, hiszen az én terepem a fitness. Először is hadd mondjak el valamit magamról: én is magányos harcos típus vagyok, és ez nemcsak a munkámra igaz, de a sportban is: imádom az egyedüli futásokat a ligetben, a csendes nyújtó edzéseket hajnalban nyáron, és igazából a konditermi edzéseket sem… Tovább »

Edzés korosztályok szerint – nem mindegy hány éves vagy!

Minden egyes korosztály (gondolhatunk itt fiúkra és lányokra is) más edzésprogrammal jár jobban. Sőt, bizonyos korban bizonyos edzésformk tiltottak is. Mindig elképedek, hogy a terembe érkező anyuka/apuka az unatkozó kisgyereknek ad egy kis súlyzót, vagy megengedi hogy próbálja ki a nagy súlyos gépeket… Ez ugyanis kifejezetten káros lehet a fiatal szervezetnek. Na de nézzük a… Tovább »

5 edzéstipp, hogy jobb legyen a szex!

  A nők életében néha háttérbe szorul a szex. Ennek számtalan oka lehet: nem feltétlenül mindig olyan negatív dolgok, mint a stressz, vagy önbizalom hiány – néha egyszerűen nincs kedvünk is kész. A leggyakoribb ok, amivel találkozunk, az anyává válás időszaka: legtöbbször már a terhesség utolsó hónapjaiban le kell mondanunk róla, a szülés után pedig… Tovább »

Sport: női szemmel

Ebben a bejegyzésben átfogóan, nagyvonalakban szeretném összefoglalni azokat a tudnivalókat, amik a nők és a sport kapcsolatát speciálissá teszik. Remélem, hogy elolvasásával kicsit megerősödik bennünk a mozgás iránti vágy és megértünk bizonyos összefüggéseket! Ugyebár a legtöbb nő számára a „sportolás” szó egyet jelent a fogyással, alakformálással, az idomok feszesítésével. Pedig az edzéseknek számos más, legalább… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!